Кой са най-печелившите залози на живо в българските букмейкъри?



03-11-2021 11:25 | Tennis24.bg

Спортните събития привличат интереса на публиката не само заради зрелището на съответния мач или състезание. Звездите на терена, корта или пистата са обекти на засилено внимание и по други причини. За двубоите или надпреварите се правят най-различни прогнози, като доскоро основно акцентът беше върху предварителните залози. Но с развитието на интернет бетинг индустрията все по-актуални стават предвижданията в реално време. Така зрителите и потребителите на платформите за онлайн залози се опитват да хванат пулса на събитието, което следят, като по този начин могат да изкарат и печалба, ако се окаже, че усетът им работи.

Къде можем да правим лайв залози? Вариантите са много, като в системата на навлизащия на българския пазар букмейкър Бетано коефициентите са изгодни за голяма част от най-популярните спортни събития. Сайтът предлага разнообразие от възможности и като спортове, и като пазари, за да даде на регистрираните посетители точно това, което търсят.

За кои спортове се предлагат лайв бет опции?

Не всички мачове и състезания попадат в менюто за прогнози в реално време. За някои от тези събития е дадена възможност за поставяне само на предварително предвиждане. Но за най-популярните спортове е почти неизменна опцията за Live betting, особено ако говорим за топ първенства и турнири. Залози на живо се предлагат за:
Футбол
Баскетбол
Волейбол
Тенис
Бокс
Моторни спортове
Конни надбягвания
Гонки с кучета

Изброените спортове не изчерпват всички възможности. Кои събития и от какъв спорт са налични в съответния момент, може да се провери, когато се зареди сайтът на Betano и кликнем върху бутона На живо/Live Betting. Тогава се зарежда цялото меню с актуални мачове и състезания, които предстои да започнат всеки момент или вече са стартирали.

Но най-често започваме да търсим такива залози, когато самите ние сме свидетели на даден мач или надпревара. Гледаме например мач между Рома и Милан, а гостите с 1:0 водят след фантастичния гол на Златан Ибрахимович. Кой ще отбележи следващия гол и ще има ли такъв в срещата? Много потребители в този момент се изкушават да заложат на отбора, воден от Жозе Моуриньо. Впоследствие се оказва, че бъркат, както и тези, предвидили, че до края на срещата няма да бъде реализирано друго попадение. Само лайв залози за следващ гол на Милан са печеливши. 

Но освен за следващо попадение може да се търсят и други детайли за прогнози в реално време. Кой ще бие следващия корнер? Кой отбор ще получи първи картон от момента, в който се поставя такъв залог? Тези въпроси и куп други са интересни за любителите на предвижданията, като могат да намерят отговор буквално секунди, след като бъдат заложени пари.

А кой ще спечели следващия гейм

Да, и тенисът със сигурност дава широк спектър от възможности за Live betting. Потребителят на Betano може да гледа мач между Джокович и Фриц, като реши, че Ноле ще спечели следващия гейм, въпреки че съперникът му сервира. Пазарът за подобна прогноза може да бъде и кой ще направи следващия пробив. Може да се поставят пари и на тема кой ще спечели актуалния сет и т.н. Могат да се прогнозират дори такива детайли кой от двамата тенисисти ще забие следващия ас или кой първи ще направи двойна грешка. Възможностите могат да бъдат десетки, като се появяват и изчезват за минути в зависимост от хода на самото събитие.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини