Да разгледаме какво ни предлага слотът 20 Dazzling Hot на EGT



29-10-2022 19:03 | Tennis24.bg

20 Dazzling Hot е един от най-новите онлайн слотове на базираната в България EGT (Euro Games Technology). Пригответе се да бъдете заслепени от искрящите пламъци, които поглъщат плодовите фаворити на горещите барабани. Когато заредите този видео слот, спомените за това как сте потъвали в изкусителните плодови комбинации на 5 Dazzling Hot веднага ще Ви връхлетят, и то с основание.

EGT се завръща към старите си трикове, след като стана известна с това, че преработва дизайна на пуснати по-рано казино слот машини и пуска последващи версии с различен брой печеливши линии. Най-новата част от прясната серия Dazzling Hot от реномирания доставчик на софтуер е 20 Dazzling Hot, както подсказва и заглавието. Основната разлика между 20 Dazzling Hot и първата игра от серията се разкрива и от заглавието. 20 Dazzling Hot Ви изкушава да завъртите барабаните, като увеличава четирикратно броя на печелившите линии до 20, докато 5 Dazzling Hot предлага пет фиксирани печеливши линии, за да гарантира сочни печалби.

Питате се: "Това означава ли, че потенциалът за печалби също е увеличен четирикратно?" И има ли този вариант с 20 печеливши линии някакви допълнителни бонусни функции? Просто казано, не. Бонус функциите са същите като тези в 5 Dazzling Hot, както ще видите, като прочетете останалата част от това ревю на слота, а голямата награда е 1000 пъти по-голям от залога Ви. Поне на теория наличието на повече печеливши линии в 20 dazzling hot би трябвало да Ви даде повече възможности за печалба при всяко завъртане, което ще Ви направи по-щастливи като цяло.

Какви печалби ни очакват в слота 20 Dazzling Hot
Естествено, има повече печеливши линии, така че ще има и повече залози на линия. Ниският лимит от 20 кредита е настройката по подразбиране за Вашия залог, когато започнат да се въртят 20-те барабана на Dazzling Hot на тема плодове. Въпреки това можете лесно да промените размера на залога си. Изберете от различни стойности на монетите, за да промените стойността на петте опции за залагане, които са изброени хоризонтално по протежение на панела с опции на играта.

Ще се радвате да знаете, че можете да подклаждате огъня в тази игра, като залагате максимум 1200 кредита на завъртане, ако обичате да играете онлайн слотове с висок лимит. Само внимавайте да не загубите всичките си пари, когато играете за толкова високи залози.

8 традиционни символа Heat Wave
Докато въртите барабаните на безплатната слот машина 20 Dazzling Hot, стискайте палци символите внезапно да избухнат в пламъци, тъй като това означава печалба. В онлайн слотовете на EGT, често се появяват пламтящи анимации, но кои символи трябва да подредите, започвайки от най-левия барабан, за да имате шанс да видите как осем от любимите Ви плодови символи избухват в пламъци?

В 20 Dazzling Hot сладките череши, сочните портокали, киселите лимони и тръпчивите сливи са плодовете с ниска печалба. Комбинациите от тези вкусни плодове са на стойност до 10 пъти по-голям от първоначалния залог. Също така е важно да отбележим, че само черешите се изплащат за комбинации от два символа, а не за обичайните три. Следват резени диня и гроздове лилаво грозде, като и при двете печалбите достигат до 25 пъти първоначалния залог.

Въпреки че може да не е добра идея да захапете някой от последните два символа в 20 Dazzling Hot, те постоянно водят до задоволителни печалби. Ако успеете да уцелите пълна линия от червени 7, това ще бъде Вашият щастлив ден, защото ще спечелите апетитната топ награда от 1000 пъти залога.

Ще се надявате да видите и блестящата звезда, която блести на барабаните. Единственият специален символ в 20 Dazzling Hot е звездата, която служи като скатер символ на играта. Точно така, на тези барабани с плодова тематика липсват уайлд символи, които могат да действат като заместители и да помагат за формирането на печеливши комбинации. В сила са стандартните правила за скатер символите; за да спечелите, три или повече скатер символа трябва да се появят навсякъде на барабаните. Когато на барабаните се появят три, четири или пет звезди, денят Ви ще стане по-светъл съответно с 2х, 10х или 50х залога.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини