Прогнозирай Уимбълдън 2011 и спечели в играта на Тенис24



21-06-2011 02:47 | Николай Драгиев

Третият турнир от "Големия Шлем" - Уимбълдън стартира в понеделник и това означава, че феновете на тениса ще се насладят на истински празник в следващите 2 седмици.

За да е още по-вълнуващо преживяването, играта с прогнози на Тенис24 също ще допринесе за още емоции на любителите на тениса. Благодарение на Efbet 25 души пък ще получат бонус за тяхната активност и знания.

Освен стандартната игра с прогнози, отново ще има възможност всеки да прогнозира евентуалните победители в турнира при мъжете и жените. За най-добрите, а и не само, ще има награди.


ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА С ПРОГНОЗИ:
 
- По време на всеки кръг от турнира ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде между 20 и около 30. Двубоите за деня може да следите в секцията "Програма" на начална страница, както и линковете в профила на самия турнир.
 
- Броят точки ще се определя от екипа на Тенис 24 спрямо трудността на дадения двубой. Програмата за деня ще бъде оформяна в окончателен вид около 23,30 часа вечер, така че едно посещение сутрин, гарантира че сте попълнили всички прогнози за предстоящия ден!!!

- Вечер двубоите ще бъдат поставяни с техния вероятен начален час, съгласно официалната програма. След това, единствено по изключение някои от тях ще бъдат премествани, при промяна на условията за игра или по друга причина.
 
- При отказване на състезател, ще зачитаме мача за познат, ако има поне един изигран сет при жените и два при мъжете. Дори даден тенисист да спечели с 6:0 сета, за победител се признава този, който се класира за следващата фаза!
 
- За играта важи "текущото класиране" от периода 19.06 - 03.07. Линкът "генерално класиране" е с само с информативен характер за най-активните участници досега.  При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.

- При уникална ситуация на голям брой участници с абсолютно равни показатели, ще се тегли жребий между тях, ако те попадат на позиции, даващи право на награда.

- Двубоите означени с 1 точка са с малко по-различен характер. Те са подбрани така че да имат категоричен фаворит и 1 точка се присъжда само при техен успех. При победа за аутсайдера се дават 5 точки! Ако не сте сигурни кой е победител, може да попитате в коментарите под класирането.

ИГРА "Краен Победител".


- Отново всеки един РЕГИСТРИРАН ще може да прогнозира победителите при мъжете и жените и евентуално да спечели награда. За целта всеки, който иска да участва трябва да напише коментар под текущото класиране в играта. Примерен вариант:

Победител мъже - Григор Димитров, Победител жени: Цветана Пиронкова. Срокът за последните прогнози, свързани с победител в турнира, е четвъртък 23.06, включително. Един път направена прогнозата - не може да се променя!!!

Познаването на един от двамата победители носи (бонус) 10 точки за крайното класиране, а ако познаете и двамата шампиони - общо 20. Това свързва малко или много двете игри, но можете да изберете да участвате и само в едната.

Измежду всички, които са познали и ДВАМАТА шампиони ще се тегли жребий и един от тях ще спечели награда - шапка на известен тенисист (Федерер или Надал) и право на безплатен залог в Efbet (ако вече не е печелил такъв).

 
КАК ДА УЧАСТВАТЕ?
 
- За да прогнозирате мачове трябва да се регистрирате. Това става буквално за по-малко от минута. Единствено е необходимо да въведете вашия имейл във формата за регистрация и да повторите два пъти вашата парола. НЕ Е нужно да влизате в пощата си, за да активирате акаунта, това става автоматично. При участие с невалидна поща, резултатите на участника се отменят.
 
- След като се регистрирате можете да следите от вашия профил къде се позиционирате в класирането. Там ще намерите и пълен списък с вашите прогнози (под профилната снимка в линка "моите прогнози"), които можете да променяте непрекъснато до началото на срещата. Важно е да попълните вашето име или никнейм в профила си, тъй като иначе няма да се вижда мястото ви в класирането.

- Още за регистрацията.

- Опитите за регистрации на повече от 2 лица с един IP адрес няма да бъде толерирано и ще бъдат дисквалифицирани участници.


НАГРАДИ:

1-о място в класирането за Уимбълдън от играта с прогнози - един от последните модели на фланелка на Роджър Федерер или Рафаел Надал (по избор). За дамите е възможен вариант с екип на Мария Шарапова, Виктория Азаренка или друга състезателка на NIKE и Adidas.

2-о място в класирането за Уимбълдън от играта с прогнози - оригинална шапка на Роджър Федерер или Рафаел Надал.

3-о място в класирането за Уимбълдън от играта с прогнози - оригинална шапка на Роджър Федерер или Рафаел Надал.

- Победител в играта за познаване на победителите от Уимбълдън - оригинална шапка на Роджър Федерер или Рафаел Надал.


- Първите 25 в крайното класиране също така получават бонус от 10 лева безплатен залог в Efbet.com, които ще ни бъдат партньор за Уимбълдън. Наградите, предоставени от EFbet, са под формата на безплатен залог. За да бъдат получени, печелившите трябва да се регистрират на сайта на EFbet и да изпратят своите потребителски имена в EFbet до екипа на Tennis24 в 10 дневен срок след приключването на турнира и обявяването им за печеливши. Безплатният залог трябва да бъде изигран в 10 дневен срок след получаването му. След изтичане на този срок той става неактивен. Използването на безплатния залог не е обвързано с допълнителни условия за превъртане. За използване на безплатния залог важат правилата и условията, публикувани на сайта на EFbet - http://rules.efbet.com/Pravila-na-igra/Pravila-na-sportni-zalozi/Bezplatni-zalozi/file.indexdetails.file/menu_id.172/lang.1/

 
Ако имате въпроси по регистрирането, прогнозите или нещо друго, може да ни потърсите на office@tennis24.bg или да пишете под текущото класиране.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини