Надежда №1 на Великобритания в бокса: Мъри, смачкай го този



29-06-2011 11:06 | Станко Димов

Претендентът за световната титла в свръхтежка категория Дейвид Хей ще подкрепя днес своя приятел Анди Мъри, който излиза на корта срещу Фелисиано Лопес в битка за участие на четвъртфинал на Уимбълдън. Хей, който в събота вечер има мач в Хамбург срещу Владимир Кличко сподели, че се надява Мъри да спечели турнира и да вдигне първата си титла от Големия шлем.


„Ще държа Анди под око в мача му срещу Лопес. Ще го насърчавам. Наистина се надявам, че ще го размаже и ще продължи напред”, сподели Хей.


„Знам за голямата любов на Анди към бокса. Той понякога ми идва на гости в моя фитнес клуб в Маями и гледа тренировките ни. Понякога си мисля, че Мъри харесва повече бокса, отколкото тениса”, коментира още Хей.


„Чухме се след последния му мач. Не си мислете, че съм му пратил sms с текст: „Късмет”. Ние боксьорите не вярваме в късмета. Надявам се Анди да излезе и просто да го смачка”, сподели още превъзбуденият боксьор.


Хей се изказа и доста оптимистично за предстоящия си мач срещу Кличко в събота вечер. „Излизам, за да размажа Кличко и да взема шампионския му колан заедно с мен в Англия. След това в неделя се прибирам у дома и ще си пусна телевизора, като се надявам на финала на Уимбълдън да играе Анди Мъри”, каза Хей.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини