Рафа Надал отложи завръщането си на корта



Рафа Надал отложи завръщането си на корта
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
15-02-2024 11:27 | Tennis24.bg

Рафаел Надал ще пропусне турнира в Доха следващата седмица, тъй като не е възстановен от контузия. 

"Здравейте на всички. Работя върху това да се върна възможно най-скоро. Бих се радвал да играя в Доха следващата седмица, но все още не съм готов да се състезавам. Много съм благодарен на организаторите в Катар, които винаги са се отнасяли с внимание към мен и моя щаб. Също така и на всички фенове, които винаги са ме подкрепяли изключително много и които ще ми липсват. Продължаваме подготовката за шоуто в Лас Вегас с Карлос Алкарас и след това към зрелищния турнир Индиън Уелс", написа Надал в профила си в Инстаграм.

Испанецът е далеч по-оптимистично настроен да играе в Индиън Уелс, първият за годината турнир от Мастърс 1000 сериите, който ще се проведе от 6 до 17 март в Калифорния.

"100% съм уверен, че ще бъда в Индиън Уелс, това е много специален турнир за мен. Не знам дали това ще бъде последният път, когато играя в него, така че бих искал да бъда там със сигурност", добави той.

Испанецът повтори, че "главната му цел е да се опита да стигне до сезона на клей възможно най-здрав, за да има шанс да се наслади на тази част от сезона", в която доминира в кариерата си.

Той има рекордните 14 титли на "Ролан Гарос" и удивителния рекорд от 112 победи и 3 загуби на турнира от Големия шлем на клей във френската столица.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини