За първи път: Родик ще играе в седмицата преди US Open



04-08-2011 12:25 | Станко Димов

Американецът Анди Родик потвърди, че ще вземе участие в турнира Winston-Salem Open в Северна Каролина, който се провежда в седмицата преди последния за сезона турнир от Големия шлем US Open. Родик ще получи една от четирите „уайлд карт”, които организаторите ще раздадат.


„Изключително щастливи сме, че Анди реши да се върне в Уинстън-Салем, където е записвал толкова много успехи в мачовете с националния отбор за Купа „Дейвис”, коментираха от турнира. „С неговото участие ще съберем тук всички най-добри тенисисти на Америка и ще направим може би най-силното издание на нашия турнир в историята”.


Важно е да отбележим, че Анди никога досега не се е състезавал в турнира, който се провежда в седмицата преди US Open. Родик ще се присъедини към сънародниците си Марди Фиш, Джон Иснър, Сам Куери, Райън Харисън и Доналд Иънг, които също ще попаднат в основната схема.


Сред другите познати имена, които ще видим в Уинстън-Салем са Юрген Мелцер, Бърнард Томич, Кевин Андерсън, Маркос Багдатис, Александър Долгополов, Николай Давиденко, Томи Робредо и Ърнест Гулбис.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини