Мъри: Просто лош ден, често ми се случва10-08-2011 12:58 | Станко Димов

Шампионът Анди Мъри се провали тотално по пътя си към трета поредна титла от „Роджърс Къп”. Късно снощи още в първия си мач в Монреал Мъри претърпя загуба – 3:6, 1:6 от Кевин Андерсон и безславно напусна турнира.

 

Шотландецът заяви, че е направил добра подготовка за турнира, но „понякога такива неща се случват”. Както е известно след двубоите за купа „Дейвис” Мъри си взе 10 дневна почивка, след което в продължение на 2 седмици тренираше в любимия си Маями.


„Понякога са възможни грешки с подготовката, но при мен това не важи в случая. Винаги преди този турнир съм се подготвял по един и същи начин, сега не направих изключение”, сподели Мъри, който бе шампион от „Роджърс Къп” за последните две години.


„Просто имах лош ден. Няколко пъти ми се случи тази година, както и миналата. Чувствах се много бавен. Нищо в играта ми не се получаваше. В началото на двата сета бях ужасен, а когато срещу теб имаш играч с началния удар на Кевин е много трудно. Всеки път когато той излизаше на мрежата аз закъснявах с ударите си”, признава Мъри.
Коментари
Турнир: WTA Finals
Категория: Друг
Място на провеждане: Сингапур, Сингапур
Настилка: Зала
Награден фонд: $7,000,000

Official Website | Livescore
Турнир: Swiss Indoors
Категория: Друг
Място на провеждане: Базел, Швейцария
Настилка: Зала
Награден фонд: €2,442,740

Official Website | Livescore
Турнир: Erste Bank Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Виена, Австрия
Настилка: Зала
Награден фонд: €2,788,570

Official Website | Livescore
Други новини