Тони Надал: Да се разделим с Рафа? Глупости!



Тони Надал: Да се разделим с Рафа? Глупости!
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
30-08-2011 19:15 | Станко Димов

Тони Надал, „архитектът” на Рафаел Надал категорично опроверга спекулациите, че двамата могат да прекратят съвместната си работа. Изказването на Тони Надал дойде по повод едно интервю на Рафа, в което той призна, че „всичко е възможно да се случи” относно съвместната му работа. Не само това, но Рафа дори заяви, че вече е на 25 години и неговият чичо трябва да приеме този факт.


„Нашите отношения са нормални. Когато един човек расте е нормално да се променя. Рафаел се развива, отношенията ни също”, коментира Тони Надал пред вестник „Марка”.


„Не съм чел интервюто на Рафаел. Вижте, аз прекарвам много време с него. Той не е дете, не е на 7 или 8 години, нормално е да се променя. С него сме заедно в голяма част от годината и аз го чувствам като син. Всичко това прави отношенията ни различни от тези, между останалите треньори и тенисисти”, коментира чичо Тони.


„Ясно е, че Рафаел не се представи особено добре в последните седмици. Аз обаче съм спокоен. Той тренираше много добре през седмицата и мисля, че ще покаже по-добър тенис на US Open”, каза още наставникът на световния №2.


Иначе самият Надал започва защитата на титлата си от „Флашинг Медоуз” тази вечер, а негов първи съперник е Андрей Голубьов (Казахстан). 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини