Типсаревич си легнал в 5 сутринта в деня на финала с Багдатис



02-10-2011 19:30 | Станко Димов

Янко Типсаревич спечели първата си титла на ниво ATP, след като се наложи с 2:0 сета над Маркос Багдатис на финала на турнира в Куала Лумпур. След триумфа сърбинът разкри любопитни подробности от последните дни в Малайзия.


„След полуфинала си казах, че няма да мисля за възможността да спечеля първа титла (бел.ред при 4 загубени финали до момента). Часът беше 4 сутринта, а аз бях още буден и реших да отворя сайта на ATP за да видя какви новини има.

 

Видях заглавие „Петият опит ще донесе късмет на Янко”, след което отворих статията, за да видя какво пише още. Разбрах, че съм единственият играч в челото, който все още няма титла. Разбира се, опитах се да заспя, но поне още час не успях да мигна”, разкри Типсаревич.


„Това обаче не бе нещо ново. През последните дни така и не можах да се справя с часовата разлика. Редовно си лягах в 4-5 сутринта и ставах в 3 следобед. Общо взето живеех по европейското време. Поради тази причина пропусках закуската.

 

Това обаче е сериозен проблем и трябва да го реша преди турнира в Токио, защото няма гаранции, че ще играя само през вечерта”, каза още Типсаревич.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини