Ана Иванович: Искам поне три деца



05-12-2011 15:41 | Николай Драгиев

Ана Иванович даде любопитно интервю, в което коментира множество теми от личния си живот. Сръбкинята споделя, че се чувства много добре в компанията на своя приятел Адам Скот. Също така тя не крие, че иска голямо семейство и поне три деца.

Кога за последно плака? Какво те кара да се усмихваш?

- Последният път, когато плаках бе на моя рожден ден, когато говорих с моя брат, защото той много ми липсва. Той учи в университет в Англия, а аз бях в Бали за турнир.

Смея се всеки ден. Особено много се забавлявам с моите треньори. Не вземаме на сериозно нещата, около нас и се смеем на собствените си постъпки. Филмът, на който съм се смяла много пъти е The Hangover (Поредният ергенски запой).

В момента се заражда ново поколение състезателки от WTA като Квитова, Азаренка, Вожняцки. Вие сте малко по-опитна от тях. Можете ли да кажете, че независимо от крехката си възраст, може да бъдете причислени към ветерани като Шарапова и сестрите Уилямс?
- Хич не се чувствам като ветеран! Но е истина, че съм някъде по средата между младите тенисистки и по-възрастните. Най-добрите ми приятелки са на моята възраст или малко по-малки като Сорана Кърстя и София Арвидсон. Не мисля, че има разделение между отделните възрастови групи. Така например Вожняцки и Серина Уилямс са добри приятелки.

Мислила ли сте да имате деца? Момиче или момче? Искате ли голямо семейство?
- Да, много бих искала голямо семейство, с поне 3 деца. Да стана майка е важно за мен. Но не планирам това да се случи скоро. Това ще стане, след като приключа с моята кариера.

Срещате се с голфъра Адам Скот. Как успявате да запазите връзката си при толкова натоварен график и за двамата?
- Разбираме се много добро. Това, че сме професионални спортисти ни помага. Разбира се, не успяваме да се виждаме толкова често, колкото ни се иска, но пък времето когато сме заедно, е особено ценно.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини