Стосър: Нищо не може да се сравни с финал в ШлемаСтосър: Нищо не може да се сравни с финал в Шлема
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
07-12-2011 13:41 | Станко Димов

Саманта Стосър се надява са се представи силно на започващия в средата на януари Australian Open, където тя ще играе пред родна публика.

До момента световната №6 има два финала в турнири от Големия шлем, но по ирония на съдбата никога не е минавала 4-ти кръг в Мелбърн, въпреки че се чувства отлично на условията в Австралия.

„През последните две години постигнах добри резултати на „Ролан Гарос” и на US Open. Сега се надявам да пренеса успеха и на Australian Open. Не виждам причина да не се представя силно и в Мелбърн”, сподели Стосър.

„Не мисля, че в нашия спорт може да бъдеш под по-голяма напрежение от това да си на финал в турнир от Големия шлем. Късметлийка съм, че до момента съм играла в два финала. В първия случай въобще не знаех какво ме очаква, но във втория (US Open 2011) се оказах на победната страна”, каза австралийката.

Стосър призна, че е доволна от форхенда си, но „има какво да направи с бекхенда”.
„Форхендът е моето основно оръжие на корта. Знам, че когато той попада в целта, то тогава мога да победя всеки. Ако трябва да съм честна искам да подобря играта си на бекхенд. Освен това мисля, че при излизанията на мрежата също има какво да се коригира”, коментира Стосър.
Коментари
Други новини