"Труд Мастърс": Мафията срещу властта



10-12-2011 13:55 | Николай Драгиев

Мафиотски бос тръгва с целия си арсенал срещу премиера на държавата. Мастити бизнесмени упражняват натиск върху интелектуалци и журналисти. Бивши спортисти вадят нож (пардон - ракета) на светила в медицината...

Сюжетът е достоен за нов български сериал, героите са познати на зрителя от екрана, стадиона, парламента, министерския съвет, но действието ще се развива в... „Труд Мастърс"! Шестото издание на най-престижния у нас тенис турнир за ВИП личности отново ще напомпа с адреналин участници и зрители в столичната зала „София" следващия уикенд.

Дотогава „Труд" ще нареди пасианса с героите, като сваля една по една картите със звездите, които ще хванат ракетата. Много от тях са известни, начело със супертандема на трикратните победители Бойко Борисов - Любослав Пенев.

Един нов играч в „Труд Мастърс" обаче е готов да подлее вода на ударната премиерска двойка. Мафиотският бос Милото от хитовия сериал на Би Ти Ви „7 часа разлика" е готов да използва всичките си методи, за да ликвидира амбициите на шампионите.

Актьорът Калин Сърменов вече тренира трескаво на корта заедно с партньора си юрист Мариян Гочев, който може да се яви и под псевдонима Гончев. Да, нищо чудно и адвокат да му потрябва на Милото, ако приложи в турнирния бой мръсните номера на своя герой от екрана. А всички прилики с екранния персонаж Гончев може и да не са случайни.

Милото играе тенис още отпреди да започне да крои престъпни схеми със седем часа разлика. Актьорът Сърменов от 1986 г. е почти всеки ден на корта. Няколко пъти се е контузил, късал е мускулни влакна, но това не го е спирало. Познава се добре с Николай Давиденко. Преди години дори са играли един срещу друг, оттогава пази и шапка с автограф от Давиденко.

„Любо и Бойко играят с мускули, ние ще използваме повече мозъка си", с хитра усмивка чертае схема за успеха на корта безпардонният мафиот. Проучил е съперниците до девето коляно, гледал е много пъти Борисов и Пенев в акция. Знае, че премиерът губи на тенис по-рядко, отколкото му искат вот на недоверие в парламента.

Всички участници в „Труд Мастърс" са наясно, че когато играта на Бойко не върви, „държавата е в опасност", както отбеляза на последния турнир Николай Гигов. Идната събота и неделя не фермери и железничари, а ВИП тенисисти ще клатят държавната власт.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини