Пиронкова: Ще мислим за дует и на Игрите в Лондон (видео)



04-01-2012 11:23 | Станко Димов

Цветана Пиронкова засипа със суперлативи представянето на партньора си Григор Димитров както за играта му в срещата на двойки, така и за тази в двубоя на сингъл. Пловдивчанката призна, че ако се класират за Олимпийските игри е Лондон през лятото е твърде вероятно с Григор отново да участват като тандем.

„Определено Вожняцки и Нилсен играха добре, но същото мога да кажа за нас с Гришо. Изключително много се радвам за победата, не само на двойки, но и тази на Гришо на сингъл. Той играе невероятно”, коментира Пиронкова в ефира на БНТ1.

„В Пърт се чувствам отлично, бързо се аклиматизирах. Настроението тук е много добре, също както и отношението на всички тук към нас. С Гришо все още не сме мислили за тандем и на Олимпийските игри. Ще видим какво ще се случи, ако се класираме за Лондон защо да не играем отново заедно?”, каза още първата ни ракета.

В последния двубой от групата нашите се изправят срещу САЩ, които ще бъдат представяни от Бетани Матек Сандс и Марди Фиш.

„Определено ни очаква труден мач. Играла съм срещу нея (Матек Сандс) преди няколко години. Победих я, но беше много трудно. За Марди Фиш какво да кажа? Той е играе от Топ 10...”, сподели Цвети.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини