Нови възможности да спечелите в игрите на Тенис24 през януари



16-01-2012 12:24 | Николай Драгиев

Новият тенис сезон започна ударно, а първото голямо събитие - Australian Open стартира от новата седмица. Амбицията ни е да направим това преживяване още по-интригуващо за Вас и в тази връзка сме приготвили някои, надяваме се приятни изненади.

Традиционно ще предложим нашата игра с прогнози (от петък), която в този случай ще се проведе по формата от миналата година, а в течение на сезона ще претърпи промени.

Решихме да осигурим награди не само за играта, а и за Вашата активност на сайта. За целта потребителите, които реализират поне 20 коментара (общо) до края на този месец ще участват в нашата томбола.

Условията са следните:
- Да имате поне 20 коментара чрез регистрация на тенис24 (а не чрез Facebook).
- Това да стане до 31-и януари.
- Отделните коментари трябва да са приети от администраторите или иначе казано да не съдържат обиди към други потребители и т.н.
- Запазваме си правото да не зачитаме участие на потребители, които използват нечестни методи и регистрират множество профили с еднакво IP.

Наградите за активност (общо 3) ще бъдат определени чрез томбола измежду всички участници. Други трима души, които заемат място в челната тройка от играта с прогнози, също ще получат награди. При голяма активност може да определим и допълнителни "бонуси".

Наградите (общо поне 6 души ще спечелят):
- 2 ракети (Wilson Roger Federer 110 (за победителя в играта) и Wilson Tour Slam).
- 2 тениски "US Open" (http://www.usopenshop.org/US-Open-2011-Red-Accent-Skyline-Ball-Tee-White-p/usp11tm41.htm) - има и дамски, и мъжки вариант.
- Тенис аксесоари по избор - топки, ключодържатели, накитници, ленти и други сувенири от US Open.

ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА С ПРОГНОЗИ!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини