Tipsy Time: Защо само Барса печели "Ел Класико", Рафа? (видео)



22-01-2012 16:12 | Йордан Божинов

По време на Australian Open Янко Типсаревич направи забавна поредица от няколко епизода от свой видеоблог, наречен "Tipsy Time".

 

В него Типсаревич реализира няколко повече от забавни клипчета, включително и с Новак Джокович, но това което се получи най-интересно до момента, е в последния епизод.

 

В него като "мишена" на Типсаревич бяха Фелисиано Лопес и Рафаел Надал. Сърбинът се възползва от поредната загуба на техния любим Реал Мадрид от Барселона през седмицата и веднага се поинтересува защо това футболно дерби все още се нарича "Ел Класико", при положение, че само единият отбор печели срещите.

 

"Искам да попитам метросексуалната, световна звезда Фелисиано Лопес защо наричат този мач "Ел Класико", след като Барселона печели всеки мач?", изстреля Типсаревич.

 

"Вече не съм им фен след слабото им представяне," измрънка Лопес.

 

Безпощадният сръбски "журналист" веднага захапа и стоящия до Лопес Рафа Надал, който още преди Типси да каже целия въпрос, разбра на къде отиват нещата и далеч не се зарадва на питането.

 

"Белият екип е класически," подхвърли в същото време Лопес, а на този фон чичо Тони Надал не спря да се залива от смях. Треньорът на Рафа е известен като голям фен на Барселона.

 

"Заради историята," заключи Рафа по зададения въпрос.

 

Типсаревич веднага реагира на това и коментира: "Не знам дали е вярно, но чух че следващата година исторически канал ще стане основен спонсор на Реал Мадрид," заяви той и предизвика бурен смях у Фелисиано Лопес и Тони Надал, но не и при Рафа.

 

"Ще говорим в края на сезона," сопна се Надал.

ВИДЕОТО С ТИПСАРЕВИЧ И НАДАЛ!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини