Гледай НА ЖИВО финала Джокович - Надал



Гледай НА ЖИВО финала Джокович - Надал
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
29-01-2012 01:01 | Николай Драгиев

В 10,30 часа започва най-очакваният двубой от Australian Open 2012 - Новак Джокович срещу Рафаел Надал в спор за титлата. За сърбина това може да бъде пети успех в турнирите от Големия шлем, а за Надал общо 11-и.

Историята на срещите между двамата майстори преминава през периоди на доминация първо на испанеца, а сега и на световния номер 1. Надал не е позволявал на никой друг играч да вземе повече от 9 мача срещу него. Въпреки това той води с 16:13 срещу Джокович. На твърди кортове обаче Джокера е категорично напред - 10:5.

Основният въпрос без съмнение е свързан с умението на Надал да прекъсне най-черната серия в своята кариера - 6 поредни загуби. Самият той определи турнира си до момента като фантастичен и е убеден, че ако не сега, то в перспектива ще извлече ползите от по-атакуващия стил, който налага.

Задачата му изглежда още по-трудна като се има предвид, че Australian Open е най-успешният турнир в кариерата на Джокович, който вече има 2 титли в Мелбърн.

Двубоят ще се излъчва по Eurosport, но ако нямате възможност да го гледате там, може да се възползвате от следните линкове за пряко излъчване:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 4

ЛИНК 5

ЛИНК 6

ЛИНК 7

ЛИНК 8

ЛИНК 9

ЛИНК 10

ЛИНК 11

ЛИНК 12

ЛИНК 13




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини