Елица Костова смени треньор



31-01-2012 14:02 | Николай Драгиев

Втората ракета на България Елица Костова е сменила своя треньор, съобщи в. "24 часа". Доскоро тази роля изпълняваше нейното гадже - Мариано Петигросо.

Въпреки тази промяна Костова продължи да се изкачва в световната ранглиста.

„Сега съм в Торино и нещата вървят. Колкото и да е странно, в периода без треньор се изкачих с 30 места в ранглистата", сподели Ели. Тя има татуировка с името си на арабски на врата и призна, че се е разделила с приятеля си Мариано Петигросо. Двамата поддържаха връзка непрекъснато, без значение дали са на различни континенти.

В момента националният отбор за жени начело с Цветана Пиронкова е в Ейлат за турнира от група I на зона Европа/Африка за световното „фед къп".

Сериозно за „фед къп" е работила Диа Евтимова. Тя 10 дни бе в националния център на Израел в Рамат Хашарон (Тел Авив), като съдействие за лагера е оказала местната звезда Дуди Села.

България е в предварителна група за "фед къп" с Естония и Австрия. Регламентът предвижда да играем и с двата тима. Ако нашият отбор завърши на първо място ще играе плейоф за класиране в по-горна група, а ако останем трети ще се наложи да играем за оставане в същата.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини