Вожняцки тръгнала надолу след началото на връзката с Макилрой



16-02-2012 15:21 | Николай Драгиев

Прието е да се твърди, че любовта окрилява и помага на човек да е още по-успешен. Всичко това обаче, изглежда не важи за бившата номер 1 в света Каролина Вожняцки.

Откакто тя е заедно със своето гадже - голфърът Рори Макилрой, успехите й на корта са станали значително по-малко.

Двамата са двойка от миналото лято и по точно периода юли-август. От този момент досега тя спечели единствено титлата в Ню Хейвън. В същото време загуби още в първия или втория си мач на турнирите в Бостад, Торонто, Синсинати и Токио преди да напусне финалния турнир на WTA в Истанбул още в груповата фаза.

През 2012-а Вожняцки игра четвъртфинали в Сидни и Мелбърн преди вчера да загуби още първия си мач в Доха от Луцие Шафаржова.

Датчанката бе крайно разочарована след поражението, тъй като пропусна три мачбола срещу чехкинята. "Това е страхотно разочарование за мен. Нищо обаче не мога да направя. Трябва да започна да работя още по-здраво," коментира Вожняцки.

"Искам просто да се махна оттук. Да загубиш по този начин е много тежко. Имам нужда да спечеля няколко мача в Дубай," заяви още 21-годишната Вожняцки, която след Australian Open се раздели и със статута си на номер 1 в света.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини