Счупени ракети, наруган съдия и куп нерви при загуба на Родик



18-02-2012 09:43 | Станко Димов

Поставеният под №2 в схемата Анди Родик допусна нова разочароваща загуба. Американецът отстъпи с 2:6, 4:6 пред Денис Истомин (Узбекистан) на четвъртфиналите на турнира в Сан Хосе.

Играта на Родик по никакъв начин не вървеше, което очаквано го извади от равновесие. А когато Родик не е в хармония със себе си винаги е интересно, поне за неутралните зрители.

Резултатът от загубата – една захвърлена ракета, една счупена, зверски изстреляна топка към тавана в залата, скандал със съдията на стола и реплики към собствения екип. Дами и господа – представяме ви Анди Родик.

„Ще бъде ненормално ако не съм разочарован след подобна игра”, изрева бившият №1 след двубоя.

„Големият въпрос сега е как да изляза от тази ситуация. Имам огромна дупка от мястото където съм в момента и където искам да бъда”, каза още Родик, който трябва да се появи на корта през следващата седмица на турнира в Мемфис (ATP 500), където има да защитава титла.

В спор за място на финал Истомин ще се изправи срещу Жулиен Бенето, който имаше нужда от 3 сета, за да се справи със Стив Дарсис (Белгия) – 3:6, 6:1, 6:2.

Вторият полуфинал в турнира също е ясен. Шампионът от миналата година Милош Раонич ще излезе срещу 19-годишния американец Райън Харисън, който надви с 6:1, 6:4 българина Димитър Кутровски.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини