Вика Азаренка заби в земята нагъл журналист



22-02-2012 12:58 | Станко Димов

Виктория Азаренка е тенисистката, която безспорно промени женския тенис от началото на годината. Само в рамките на няколко седмици Вика спечели първата си титла от Големия шлем, записа поредица от 17 поредни победи и сложи света в краката си.

Освен с изявите си на корта, Азаренка продължава да провокира и с интересните си изяви пред медиите. В навечерието на турнира в Дубай Вика бе попитана какво мисли за пъшкането си на корта, въпрос, на който сигурно е отговаряла 1000 пъти. За разлика от предишните 999 случая обаче Вика намери и най-добрия отговор:

„Може ли и аз да ви попитам нещо? Вие хъркате ли докато спите?”, попита Азаренка репортера, който отговори положително.

„Можете ли го контролирате? Предполагам, има начини, но все още хъркате, нали?! Това се е превърнало в нещо естествено за вас. При мен положението е същото – виковете са част от играта ми”, агрументира се Азаренка, която тотално заби в земята „нахалния” репортер.

По този начин Азаренка "последва примера" на Анди Родик, който умело контактува с журналисти, особено когато бива изнервен на въпрос. Наскоро американецът "пенсионира" репортер, след като получи въпрос "кога ще сложи край на кариерата си". Родик отговори категорично: "Мисля, че ти трябва да сложиш край на кариерата си".




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини