Диетичен облог между Вожняцки и Рори Макилрой24-02-2012 08:00 | Станко Димов

Една от най-обсъжданите спортни двойки – тенисистката Каролина Вожняцки и голфърът Рори Макилрой са се хванали на любопитен бас, разкри датчанката. Двамата явно са решили да се отдадат на здравословен начин на живот, като са си обещали да не прегрешават със „забранени” храни колкото могат по-дълго.

„Няма сладкиши, няма хляб, няма пържени храни, няма газирани напитки. Това е нашият бас. В неделя сме се разбрали да изберем по едно от тези неща и да го опитаме. Моят избор най-вероятно ще бъде чаша кола. Залогът ни е валиден докато някой от нас не се откаже. Аз съм упорита и мисля, че ще спечеля”, разкри 21-годишната Вожняцки.

Запитана какво ще спечели спечелилия облога, тенисистката отказа да разкрие. „Нека просто да оставим нещата така. Във всеки случай не бих направила всичко това за чифт слънчеви очила или нещо подобно”, каза Вожняцки.

Блондинката признава, че най-много се изкушава от шоколад. Нейният любим пък обичал да похапва пуканки, чипс и газирани напитки. Въпреки, че в момента тя е в Дубай, а той в Аризона, Вожняцки му има доверие.

„Той е ужасен лъжец. Ако е нарушил баса и е ял нещо нездравословно веднага ще го разбера”, увери Вожняцки. 
Коментари
Турнир: Stockholm Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Стокхолм, Швеция
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $922,520

Official Website | Livescore
Други новини