Линдзи Вон: Обожавам тениса, но не можах да пробия



28-02-2012 03:56 | Николай Драгиев

Като истинска звезда Линдзи Вон дойде в България спечели не само супергигантския слалом в Банско, но и очарова феновете на ските в България с присъствието си извън пистата.

В Банско американката разкри, че е избрала ските, тъй като е била "прекалено зле" за тенис. Въпреки това Линдзи Вон продължава да следи случващото се в любимия й спорт.

"Бях прекалено зле за тенис, а не ставах и за баскетбол. Така започнах (със ските) и сега не съжалявам за избора, който направих. Исках да стана тенисистка. Този спорт го обожавам и исках да пробия в него. Но не се получи. Сега обаче го следя постоянно," коментира пред в. "Стандарт" Вон на въпрос защо е избрала ските.

Вон изразява и предпочитания към голфа. "Да, но е малко изморително. 18 дупки и ги обикаляш за цял ден. Предпочитам да хвана ракетата и да си спомня за тениса. Иначе съм добра на голф и с удоволствие ще дойда да поиграя в Банско. Все пак вече сам местна и притежавам апартамент," заяви още Вон, която получи недвижимия имот от организаторите.

С представянето си през 2012-а Вон е фаворит да спечели четвъртата си Световна купа в ските.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини