Фонини се отказа от участие в София, Юмбер ще го замести



25-10-2020 19:34 | Tennis24.bg

Юго Юмбер влезе в основната схема на Sofia Open 2020. През януари в Оуклънд спечели първата титла в кариерата си. Юмбер спечели днес финала на турнира в Антверп, където се изправи срещу друг участник на Sofia Open – австралиеца Алекс де Минор. 22-годишният французин ще започне новата седмица с най-високата си позиция в световната ранглиста – №32. През 2020-а има още полуфинал в Делрей бийч и четвъртфинали в Хамбург и Ню Йорк.
 
Фабио Фонини бе принуден да се оттегли от участие на Sofia Open 2020. Италианецът бе диагностициран с COVID-19 миналия понеделник и няма да успее да се възстанови за последния в календара на АТП за 2020 г. турнир от сериите 250.

Списъкът с участниците на Sofia Open 2020 не само е най-силният в историята на турнира. Това е най-впечатляващата селекция изобщо в турнир от категория 250 на АТП от близо четири години насам. Ясни са имената на 19 от звездните участници в основната схема на петото юбилейно издание на Sofia Open, което ще се проведе от 7 до 14 ноември в „Арена Армеец".

Диего Шварцман, Гаел Монфис, Денис Шаповалов, Роберто Баутиста Агут, Пабло Кареньо Буста, Карен Хачанов, Милош Раонич, Феликс Оже-Алиасим, Душан Лайович, Каспер Рууд, Борна Чорич, Тейлър Фриц, Алекс де Минор, Филип Краинович, Ян-Ленард Щруф, Николоз Басилашвили, Кей Нишикори, Кевин Андерсън и Юго Юмбер успяха да влязат в звездната компания, която ще спори за титлата в София.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини