Златното момиче Християна Тодорова – посланик на Sofia Open 2020



29-10-2020 17:01 | Tennis24.bg

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио с ансамбъла ни по художествена гимнастика Християна Тодорова стана посланик на Sofia Open 2020. „Златното момиче" за първи път влиза в звездния отбор, който заедно с първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова ще подкрепя и популяризира петото и най-силно издание на тенис турнира от категория ATP 250 в София.
 

„Тази година освен като зрител в „Арена Армеец", аз ще бъда и посланик на Sofia Open, което е изключителна чест и удоволствие за мен. Живеем в трудни времена и ни трябва нещо позитивно, около което да се обединим, да се вълнуваме. Нека заедно превърнем Sofia Open в празник на спорта!", сподели Хриси и призова българските любители на тениса от сега да си вземат билети за мачовете на топ тенисистите и да подкрепят българските участници в турнира между 7 и 14 ноември.

Последните месеци Хриси е лично свързана с тениса, защото нейният любим е националът на България за Купа Дейвис и неизменен участник в предишните четири издания на Sofia Open Димитър Кузманов. Неотдавна Християна Тодорова издаде и дебютната си книга „Следа от объркана душа".

Очаквайте в следващите дни кои са другите членове в звездния тим посланици на Sofia Open 2020 освен Цветана Пиронкова, Юлиан Вергов и Християна Тодорова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини