Създай залог на тенис - как да използваме модерната опция за прогнози?



16-07-2021 16:36 | Tennis24.bg

Опцията Създай залог е сред любимите екстри на залагащите в съвременните спортни букмейкъри. Нейната първоначална концепция включваше само събития от света на футбола. Така например в началото в Bet 365 Залози, включвани в Създай залог екстрата се приемаха само от различни футболни първенства. Днес обаче клиентите на този спортен букмейкър могат да включват в своята селекция за Създай залог и тенис събития. 

Какво представлява функцията Създай залог?

За тези от вас, които никога не са имали опит с функцията Създай залог, нека разясним какво точно представлява. тя. След това, ще обърнем и специално внимание на това как да я използваме конкретно с тенис мачове. Функцията Създай залог ви позволява да създадете една селекция от няколко залози, като идеята е да направите комбинация от различни типове пазари, но отнасящи се до един конкретен мач. Имайте на предвид, че тази функция е валидна само за залози на живо. Обикновено, една селекция позволява да бъдат включени от два до шест различни пазара, тоест максимум шест залога на едно и също събитие. В повечето случаи букмейкърите са доста гъвкави по отношение на предлаганите пазари. Те включват наистина разнообразни, а често и доста екзотични маркети. Най-често откриваме опцията за залог под/над, двоен шанс за крайния резултат на събитието, както и брой на корнерите в срещата. В крайна сметка, избраните от залагащия пазари обособяват един общ среден коефициент, на който да поставите залога си за своята селекция в Създай залог.

 Как да използваме опцията Създай залог за тенис мачове?

Практически, механизмът на действие на опцията Създай залог за футболни мачове е идентичен с този за тенис събития. Разбира се, тук основната разлика е от една страна, в типа спортна дисциплина, и от друга – в типа маркети. Най-популярните пазари за тенис събития обикновено изцяло са покрити от опция Създай залог. Можете да пускате отново до около 6 селекции, тоест комбинация от залози на едно тенис събитие за шест различни пазара. Тук включваме класическите пазари за краен резултат и Азиатски хендикап, но също така и по-интересни възможности като брой сетове, победител в първи гейм, брой точки, събрани от победителя и много други. И в този случай, след като селектирате пазарите, ще получите един общ краен коефициент. Именно по него следва да умножите предвидената от вас сума за залог, а в случай на успешни прогнози, най-често се получават доста солидни крайни печалби. 

Интересно е да споменем, че все повече букмейкъри предлагат опцията Създай залог не само за футболни и тенис събития, но вече и за мачове от сферата на баскетбола. По всичко личи, че тази функция се харесва на залагащите, а самите компании за спортни залози най-вероятно ще продължават да разширяват обхвата й на действие. Ето защо анализаторите на пазара са убедени, че скоро можем да избираме и събития от други дисциплини за опцията Създай залог. До тогава, ако вие имате интереси конкретно в сферата на тениса и смятате да се възползвате от въпросната екстра в любимия ви букмейкър, съветваме ви предварително да се информирате относно основните тенис бетинг термини. Подготовката е изключително важна за успешна игра и за намаляване на риска от сериозни финансови загуби в бъдещата ви активност в сферата на спортните залози. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини