Спортни величия се обединяват в нов проект



26-01-2022 15:45 | Tennis24.bg

Европейска фитнес академия, накратко EUFA, предлага международно признатисвидетелства за професионална квалификация в следните курсове на обучение: Фитнес инструктор, Инструктор групови занимания и Персонален треньор.
 
Преподаватели в европейска фитнес академия ще бъдат звездните: Иван Иванов (олимпийски шампион и треньор на националния отбор по вдигане на тежести ), Армен Назарян (олимпийски шампион и треньор на националния отбор по борба ), Мария Гроздева (олимпийска шампионка в спортната стрелба), Борислав Георгиев (треньор по бокс и треньор на олимпийската шампионка в бокса Стойка Къстева), д-р Георги Максимов, лекар експерт и преподавател по медицина, сътрудник към федерациите по лека атлетика и тенис на корт, както и Димо Христев (фитнес директор към веригата Pulse Fitness & Spa).

Ръководител на академията е Иван Кутуев, бивш член на академичен съвет наНСА “Васил Левски”.

Всеки желаещ може да запише своя курс през интернет сайта на академията:www.eufa.bg, като всяко първо число на месеца стартират нови групи.

В зависимост от нивото на квалификация и избрания курс средната продължителност на обучението е 2 месеца. Всеки курсант получава достъп до интегрирана онлайн система за обучение, през която в лесен и достъпен вариант разглежда всички необходими учебни материали и видео уроци. Практическото обучение се извършва на територията на фитнеси Pulse Fitness & Spa в градовете София или Пловдив.
 
Спрямо записания курс, курсантите могат да придобият ниво 3 или ниво 4, приравнени към европейската система за валидация на професионалното обучение.

Всеки успешно завършил Европейска фитнес академия (ЕУФА) курсант и показалжелание за работа и развитие в областта ще получи предложение за професионална реализация в най-бързо развиващата се фитнес верига в България - Pulse Fitness & Spa. Центровете разполагат с фитнеси на територията на градовете София, Пловдив, Кърджали, Банско, Свети Влас и съвсем скоро в още 3 града от страната.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини