Поли Генова – звезден посланик на Sofia Open 2022



Поли Генова – звезден посланик на Sofia Open 2022
Свързани турнири
Тагове
05-09-2022 13:50 | Tennis24.bg

Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова продължава традицията и мисията да е част от звездния отбор посланици на Sofia Open, където през 2022 г. са вече обявените Цветана Пиронкова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и още популярни лица. 

Винаги позитивната, зареждаща с настроение, усмихна и талантлива, и тази година певицата  ще бъде край корта в „Арена Армеец“, за да проследи пътя до титлата на бъдещия шампион на турнира от категория ATP 250 у нас от 25 септември до 2 октомври.

Следвана е от стотици хиляди в социалните мрежи, песните й събират милиони гледания, а причината е любовта – любовта вдъхновява Поли и Поли дарява любов. Едно от малкото изкушения извън музиката за нея пък е тенисът. Това е спортът, към който я насочват баба й и дядо й. Не крие, че има любимци както от родните участници, така и от световните звезди в лицето на Гаел Монфис и Яник Синер. През 2019-а изпълнителката на Give Me Your Love дори на рождения си ден бе в залата, за да подкрепя тенисистите, но и да бъде част от онази неповторима емоция да си зрител на Sofia Open. 

Дали Поли ще доведе и децата си - Даниел и Леа Ка̀трин, в „Арена Армеец“ на Sofia Open и на специалния ден посветен на малчуганите, ще разберем скоро.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини