Sofia Open 2022 ще има детски ден на 27 септември



13-09-2022 16:28 | Tennis24.bg

27 септември ще бъде специален в програмата на супертурнира по тенис Sofia Open 2022 - той е официално обявен за "детски ден" по време на седмото издание на надпреварата от категария ATP 250. Турнирът е от 25 септември до 2 октомври.

На 27 септември (вторник) входът за „Арена Армеец" е безплатен за деца до 14 г., а наред с това за малчуганите са предвидени редица игри и забавления.
 
Най-голямата новина за българските деца ще е уникалната възможност малките фенове да изведат големите шампиони на централния корт в София за ключовите мачове от турнира. В специалния детски кът в "Арена Армеец" по време на детския ден малчуганите ще имат възможност да попълнят талон за играта на Sofia Open "Заедно със звездите". Това им гарантира участие в специалната томбола, в която ще бъдат избрани най-големите късметлии, които ще съпроводят на корта едни от най-големите звезди на световния тенис в следващите дни от надпреварата.
 
От 12 до 20 часа на 27 септември децата ще могат да се включат в работилница за приложни изкуства, да се забавляват с мини тенис, народна топка, огромни сапунени мехури, любими анимационни герои. Ще има и кът за четене заедно с известни личности.

На 27 септември на централния корт в "Арена Армеец" ще има пет оспорвани мача, така че почитателите на тениса сред родителите ще могат да съчетаят своята страст със забавленията на малчуганите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини