Златните момичета стават лице на кампанията Яж, движи се и обичай на Камелия Дунавска20-09-2022 20:19 | Tennis24.bg

Фестивалът по програмата "Яж, движи се и обичай" ще се проведе на 23-25 септември в новото Арт сърце в центъра на София - Топлоцентрала. Входът за всички открити уроци, програмата и състезателните игри е безплатен.

Очакват ви много изненади, интересни събития, запознанства с големите шампиони в спорта и живота, и разбира се автографи от Диамантите на България - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Мадлен Радуканова, които ще получите на книги от инициативата "Нов живот за стари книги". 

Ще можете да се насладите на богата културна програма, обучения за здравословно хранене, открити уроци с много известни български спортисти и треньори, работни ателиета и лекции с известни личности, щандове за различни артикули по темата на програмата и разбира се много забавления и различни състезателни игри за малки и големи.

Културната програма е трите вечери с участието на Влади Въргала, Филип Аврамов, Емилия Радичева и танцов театър НАТФИЗ, Невена Пейкова, Дует Експоуз, Даллия, А-Групата, Латино Копелес, Караоке вечер и други. 

Пълната програма можете да видите тук:

*Проект "Яж, движи се и обичай" се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2022 г. Министерство на младежта и спорта"

Договор номер: 25-00-22/15.07.2022 г.
НПИМД - ТОЗ - О - 022
147 275 лв.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Турнир: Sofia Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: София, България
Настилка: Твърда
Награден фонд: €597,900

Official Website | Livescore
Турнир: Tel Aviv Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане:
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,019,855

Official Website | Livescore
Турнир: Korea Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Сеул, Корея
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,237,570

Official Website | Livescore
Други новини