ВИДЕО: Южни моли Агаси за съвет как да бие Федерер!



05-07-2012 11:24 | Станко Димов

Михаил Южни е сред най-атрактивните тенисисти в Тура. Освен с козируването си след всяка своя победа, руснакът е известен и „флиртовете” си с публиката, които редовно прави.

Особено когато играта му не върви. Такъв случай имаше на „Ролан Гарос” по-рано през сезона, когато писа с крак върху червения клей, такъв случай имаше и на Уимбълдън през седмицата.

Южни имаше малшансът да се изправи срещу Роджър Федерер, при това в момент, в който швейцарецът е в оптимална форма. Напълно очаквано Федерер набързо реши всичко в двубоя, в който така и не видяхме интрига.

В един момент от срещата обаче стана интересно, при това не заради нещо гениално на корта от страна на Южни, а от негова закачка с публиката. При това не коя да е публика, а кралската ложа, където място бяха заели Принц Уилям и съпругата му, както и някои от легендите на тениса, като Андре Агаси.

Именно към американеца Южни се обърна с думите: „Как мога да го победя (Федерер)? Моля те, кажи ми”. Андре отговори с широка усмивка, а публиката реагира позитивно на иначе навлезлия в отчаяние Михаил Южни.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини