"Зора" с награди за Спортист и Треньор №1 при юношите



29-01-2014 12:16

Tърговска верига „Зора” осигури големите награди за най-добрия млад спортист и треньор №1 при подрастващите на България за 2013 г. Те бяха излъчени в анкета на сайта за детско-юношески спорт Viasport.bg, а имената им ще станат ясни на официалната церемония по награждаването на 31 януари от 11 ч. в хотел Sense в София.

Подгласникът на победителя при спортистите ще получи ваучер за спортна екипировка по избор от SportForMe.com. Интернет магазина на Sportmedia.tv ще награди и всички призьори с ваучери с отстъпки за пазаруване.

Наградата за спортист №3 е осигурена от гиганта в спортната екипировка Asics, който ще даде и други три индивидуални награди. Освен това от Asics ще изненадат и всички състезатели от определения за Отбор №1 на годината.

С три награди ще се включи и най-големият магазин за спортна екипировка Decathlon, а българският букмейкър „Еврофутбол” също ще участва със свой приз. Всички купи за десетте най-добри спортисти, треньор №1 и отбор №1 за трета поредна година са осигурени от Министерството на младежта и спорта.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини