Шарапова играе срещу... Агаси



21-04-2015 11:35 | Любомир Тодоров

Двама бивши номер едно ще премерят днес сили на импровизиран корт в музея на Порше в Щутгарт. Андре Агаси и Мария Шарапова ще изиграят демонстративен мач. Шоуто няма нищо общо с легендарната Битка на половете през 1973 г. между Боби Ригс и Били Джийн Кинг. То е част от програмата на турнира на WTA в германския град, където рускинята спечели три титли.

Двубоят е с начален час 15:00 българско време. След него Агаси и Шарапова ще играят с щастливци, които са спечелили мястото си на корта след специална томбола. След това е предвидена и сесия за автографи в една от залите на музея.

Американецът вече загра за срещата с Маша. Съпругът на Щефи Граф изигра снощи мач с друг ексводач в ранглистата - Томас Мустер. 44-годишиният Андре се наложи над три години по-възрастния австрийски левичар с 6:2, 6:2. Срещата беше с благотворителен характер.

От своя страна приятелката на Григор Димитров ще излезе за първи път на корта след изненадващата загуба от Дария Гаврилова на тенис турнира в Маями миналия месец.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини