Джокович нахлу на пресконференцията на Григор с въпрос



27-06-2016 22:10 | Станко Димов

Григор Димитров прекъсна неприятната серия от последователни загуби, след като надви Бьорн Франтанджело на старта на Уимбълдън 2016. Очаквано българинът беше в добро настроение на пресконференцията след двубоя, а усмивките и шегите се увеличиха чувствително, когато ненадейно в залата се появи...Новак Джокович. В този момент Григор точно обясняваше, че не се страхува от никого.

„Не се страхуваш от никого? Сигурен ли си?”, попита Джокович, след което Димитров започна да се смее. Отговорът на българина обаче бе категоричен: „Не, особено пък от теб. Особено от теб”. Това не е първият случай, в който Новак Джокович се появява ненадейно на пресконференция на Григор. Подобна случка се разигра и през сезон 2014 на „Мастърс 1000” турнира в Индиън Уелс.

„Честно казано наистина не се страхувам от никого”, продължи Григор. „Побеждавал съм топ играчите на големите турнири. Затова не се страхувам да изляза на корта и да си изцапам ръцете. Много съм щастлив да играя в момента. Мисля, че когато си щастлив, нещата просто се нареждат.

Знам, че като цяло ми предстоят много тежки кръгове. Аз съм непоставен в схемата, отдавна не ми се беше случвало, но трябва да го приема и да изкарам позитиви от това”, каза още Григор Димитров.

В сряда Григор Димитров ще се изправи срещу Жил Симон в двубой от втори кръг на Уимбълдън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини