Матек-Сандс с емоционално обръщение след инцидента (видео)



08-07-2017 16:06 | Станко Димов

Американката Бетани-Матек Сандс претърпя ужасен инцидент на Уимбълдън, когато в двубоя от втори кръг срещу Сорана Кърстя контузи лошо коляното си, в резултат на което се влече на тревата и започна да крещи за помощ. Два ни след случката Матек-Сандс използва социалната мрежа „Фейсбук”, за да направи кратко обръщение към всички, които се интересуват от състоянието ѝ.

„Разкъсах пателарно сухожилие и ще трябва да се подложа на операция, така че известно време ще отсъствам”, сподели водачката в ранглистата на двойки.

„При самото падане усетих, че се случва нещо с коляното ми. Не знаех дали става въпрос за счупване или нещо друго, но в този момент бях много уплашена”.

Американката не пропусна и да благодари за подкрепата, която получава от своите близки и от феновете. „Всички съобщения от вас наистина ме вдъхновяват и означават много за мен. Подкрепата ви е невероятна. Ще се справя с този тежък момент”.

Матек-Сандс каза няколко думи и за Сорана Кърстя, която първа се отзова на помощ. „Сорана беше там като мой приятел. Нямаше никакво значение, че се намираме в разгара на двубоя. За мен това означава много. Тя е невероятен човек”.  

Американката каза още, че в неделя ще лети за Ню Йорк, където ще се подложи на допълнителни изследвания.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини