Григор: Това бяха най-добрите две седмици в живота ми



19-11-2017 23:07 | Tennis24.bg

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Лондон

Григор Димитров трудно сдържаше емоциите на церемонията по награждаването след финала в Лондон, в който победи драматично Давид Гофен с 2:1 сета (7:5, 4:6, 6:3).

РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

„Не мога да опиша емоциите, които усещам в момента. Бяха невероятни 2 седмици за мен, истинска чест бе да участвам тук. Мога да кажа, че това бяха най-добрите седмици в живота ми“, започна словото си Димитров.

„Първо поздравления за Давид, той е невероятно момче. Поздравления за неговия екип, резултатът, който постигнаха е невероятен. Гофен е чудесен играч, за мен беше чест да играя срещу него тази вечер и му желая успех за следващия сезон. Вероятно ще се видим скоро на тренировъчния корт.

Губя думите си, наистина. Благодарности към моя отбор, те бяха невероятни през цялата година. Специални благодарности и на семейството ми, както и на Никол - моята приятелка, тя играе важна роля в живота ми“.

Григор не пропусна да благодари и на публиката, която беше плътно зад него през целия турнир. „Вашата подкрепа беше уникална, благодаря ви“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини