Топ 5 казино игри за феновете на тениса



02-12-2022 13:08 | Tennis24.bg

Тенисът – един от най-популярните и обичани индивидуални спортове. Близо 90 милиона души по света играят играта с ракета и топка. Често описвана от лаици като „удряне с ракета по топка напред-назад“, но всъщност това е спортът, създал в най-модерни времена легенди като Рафаел Надал, Новак Джокович, Роджър Федерер и Анди Мъри. Само това абстрактно изречение е достатъчно, но милионите деца, които гледат на тази четворка като божества, стигат за това тенисът да има статут на социо-културен феномен. Освен всичко, играта е дала своето и в хазартната индустрия. Няма нищо по-естествено от това букмейкърите и различните спортове да са в здравословна връзка. Много различни слотове са почерпили вдъхновение от тенисистите и кортовете, като в Silentbet може да видите някои предложения, напълно безплатно. И все пак – в днешно време хазартните оферти са повече от изкушаващи, а индустрията определено расте. В такива случай се получава един своеобразен параграф 22 – много и разнообразни опции, но без да се стига до финален избор на игра. Ако останете за следващите редове, ще дадем предложение за пет изключително атрактивни и популярни игри, които със сигурност ще ви се харесат. Дори и да не се спрете финално на тях, и да не продължите да ги потребявате, то самото им тестване, може да бъде от изключителна важност и да доведе до по-нататъшна полза.

Tennis Stars – Едно страхотно ретро предложение, носещо романтични и носталгични нотки. Графиките и анимациите в играта са доста тип „стара школа“, но точно в това ѝ е чарът. Провайдърът Playtech е заложил на геймплей, не на графики. Точно това са и силните страни на играта – тя е за любители и ако не сте особено претенциозни към „видимото“, няма начин да не ви допадне. Играта включва 40 печеливши линии, прогресивни джакпоти и моментални изплащания. Ако желаете да се насладите на качествена игра – Tennis Stars е точният избор.

Golden Games – дори не е нужно да сте тенис любител, за да се насладите на тази популярна игра. Много лесен за научаване и прост за игра слот, който при определени условия има и една обичана опция – безплатни завъртания. Играта черпи вдъхновение от Олимпийския турнир по тенис, символите му също са подобни. За пример е, че символът със златния медал е най-високото изплащане. Има 25 печеливши линии, а ключов фрагмент на играта е, че  позволява да се остане под определен максимален брой такива линии.

Centre Court – още едно класическо предложение. Вдъхновената от тениса на корт игра е едно от най-старите предложения на пазара. Факт е, че графиката изглежда демоде, дори остаряла, но минусите са дотук.Няма по-предразпологаща тематика за тенис игра от Уимбълдън, нали? Фоновата музика е може би най-добрата, която може да има за подобен род игра. Това е слот с общо 9 печеливши линии, който продължава да е сред топ предложенията в края на годината, въпреки ретро стила, на който продължава да залага. Centre Court има демо версия и бонус игра, която включва отгатване на цвета на следващата карта. Играта е доста популярна, но все пак идва от един от гигантите в световен мащаб - Microgaming Inc. Фирма на почти три десетилетия, с лицензи във Великобритания, Малта, Гибралтар и други огромни и ключови пазари.

Virtual Tennis Open – играта позволява функции за залагане на живо, като механизмът ѝ е в използване на случайни числа за създаване на произволни резултати. За разлика от доста по-класическата Tennis Stars, тази игра има страхотна 3D графика, което неминуемо привлича фенове. Въпросната графика е вдъхновена от два от турнирите от Големия шлем – Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ, а болшинството хора са на мнение, че това я прави доста реалистична. Възможни са също и бързи промени, тъй като играта не разполага с близки планове.

Tennis Champions – Това е един от най-най известните слотове, който вече навлезе в петата година от своето създаване. Символите на тенис тематика са смятани за изключително попадение, а и от провайдъра Spinomeal отчитат находчивостта си при изработката ѝ. Сред символите на „Тенис Шампиони“ са: тенис ракети, топки, бутилки, ленти за глава, както и известни тенисисти. Тенисистката в играта представлява уайлд карта, докато тенисистът - скатер функцията.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини