Серина е Жена на годината според Glamour



Серина е Жена на годината според Glamour
02-10-2024 13:08 | Tennis24.bg

Серина Уилямс е „Жена на годината” според Glamour. Уилямс бе отличена заедно с актрисата Памела Андерсън с наградата тази седмица от лъскавото женско списание.

 

„The GOAT” може да е приключила с тениса, но сега се е насочила към нов вид международна доминация“, пише Glamour.


В придружаващото си интервю с Мати Кан бившата №1 говори за живота си след оттеглянето, включително балансира между майчинството и бизнеса. Тя също така откровено разказва за следродилната депресия, която е преживяла след раждането на първата си дъщеря, Олимпия, през 2017 г., и как е имала подобни борби след раждането на втората си, Адира, миналата година. 

 

Тя също така говори за специалната връзка, която споделя със сестра си, като радостно нарича себе си и Винъс „съзависими”.

 

Междувременно излезе и забавно видео, в което американката развенчава и редица митове за тениса. Ето и някои от тях:

 

„Не можеш да носиш грим, докато играеш” - Да, определено това е мит, коментира Серина, като добавя, че именно по тази причина е създала своята козметична линия Wyn Beauty.

 

„Играта на сингъл е по-трудна от тази на двойки” - За мен двойките винаги са били по-трудни, защото не исках да разочаровам партньора си, сестра си, и винаги бях под голямо напрежение. Беше страхотна да спечелим три пъти олимпийско злато. Няма да забравя и случая, когато Винъс си изпусна нервите на корта, защото тя е много спокоен човек. Не можах да спра да се смея и загубихме следващите четири точки по тази причина.

 

„Не можеш да играеш тенис бременна” - Аз го направих. Бях в деветата седмица, когато спрях да играя. Определено може да играеш, ако за теб това е нормално. Ако си играла преди, може да продължиш, когато си бременна. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Swiss Indoors Basel
Категория: Друг
Място на провеждане: Базел, Швейцария
Настилка: Зала
Награден фонд: €2,414,215

Official Website | Livescore
Турнир: Erste Bank Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Виена, Австрия
Настилка: Зала
Награден фонд: €2,626,045

Official Website | Livescore
Други новини