Гарбине Мугуруса се омъжи (снимки)



Гарбине Мугуруса се омъжи (снимки)
11-10-2024 13:49 | Tennis24.bg

През август 2021 година моделът и безнесмен Артур Борхес забелязва двукратната шампионка от турнири от Големия шлем Гарбине Мугуруса да напуска хотела си до Сентрал парк в Ню Йорк.

 

Той извиква след нея: „Успех на US Open!”. Три години по-късно в Марбея те официално сключиха брак.

 

В интервю за ¡Hola! Мугуруса описа връзката си с любимия като филм. Тя сподели, че е знаела, че Борхес е избранникът ѝ, преди той дори да предложи, казвайки: „Беше любов от пръв поглед и много бързо осъзнахме, че сме идеална двойка.“

 

 

Двойката направи публично достояние връзката си по време на финалите на WTA през 2021 г. в Гуадалахара, когато Борхес прегръщаше и целуваше шампионката Мугуруса по време на церемонията по връчването на трофея. По-рано през 2021 г. той също беше забелязан в ложата на звездата в Чикаго.

 

През май 2023 г. влюбените гълъбчета се сгодиха в Марбея, което превърна испанския плажен град в идеалното място за тяхната сватба.

 

 

Сред гостите присъстваха бившата ѝ партньорка на двойки Карла Суарес Наваро и Кончита Мартинес, нейн бивш треньор, а в момента мениджър на младата тенис надежда Мира Андреева.

 

Vogue Spain отрази събитието и показа двете рокли, дело на Pronovias, които тя избра за случая. За церемонията тя беше облечена в сатенена рокля с двуметров шлейф и деликатна мрежеста шапка, напомняща за елегантността на стар Холивуд. По-късно тя сложи рокля за прием, украсена с кристални ресни и впечатляваща флорална бродерия на рамото.

 

 


През пролетта Мугуруса обяви, че се оттегля от тура, след като не се бе състезавала в продължение на над една година, позовавайки се на желанието си да изследва нови предизвикателства и да прекарва повече време със семейството си. През юни тя пое нова роля като турнирен директор на Финалите на WTA в Рияд.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Swiss Indoors Basel
Категория: Друг
Място на провеждане: Базел, Швейцария
Настилка: Зала
Награден фонд: €2,414,215

Official Website | Livescore
Турнир: Erste Bank Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Виена, Австрия
Настилка: Зала
Награден фонд: €2,626,045

Official Website | Livescore
Други новини