Тенис клуб "Изида"


Информация
Град: Добрич
Квартал: Комплекс "Изида",
Адрес: гр. Добрич, 9301, ул. "Ангел Стоянов" №2 Телефони за контакти: 0885 805 703; 058 661 702 Факс: 058 602 531 e-mail: izida@izida.bg, mateev@izida.bg, mateeva@izida.bg, Закрити тенис кортове: 058 602 594


Снимки
За клуба

В края на 1999 г. фирма “ИЗИДА” ООД създаде закрита спортна зала с два тенис корта с идеята да задоволи нуждите на играещите тенис на корт жители на град Добрич. Тъй като сред тях има и много млади хора през 2000 г. беше регистриран Тенис клуб “ИЗИДА”– детско-юношеска школа за изграждане на състезатели от високо професионално ниво. Това от своя страна наложи създаването и на лятна открита база за тренировки.

 

Тенис клуб “ИЗИДА” разполага с:

1. Зимна база
- два закрити тенис корта с изкуствена трева тип WIMBLEDON SPECIAL, трибуни, събле-кални, барче с изглед към кортовете, Wi-Fi Интернет.

2. Лятна база “Комплекс ИЗИДА”:
- Парк Хотел "ИЗИДА";

- четири перфектни червени корта със стандартни размери, разполагащи и осветление за по-късните часове;

- клуб-ресторант "ИЗИДА" с 200 места с панорамен изглед към кортовете, както и към красивия градски парк. Заведението разполага и с  Wi-Fi Интернет.

   - спортно-възстановителен център – включващ сауна, парна баня, различни видове ма-сажи и козметични процедури.

Гордост са преди всичко успехите на състезателите от клуба, под ръководството на екипа от треньори Юри Дойчев, Борис Михайлов, Найден Белчев и Милен Лазаров.

 - 2007 г. - Вицешампионска титла на Владислав Матеев по двойки от  Държавно първенство, Вицешампион на Открито първенство на Виена за Димитър Петров до 16г.;

 - 2008 г. - Вицешампион на Открито първенство на Австрия за Димитър Петров до 16 г., бронзов медал за Пресиян Иванов от Държавен турнир за мъже, вицешампион на България в Държавно отборно първенство за отборът на юношите до 16 г., пето място в Държавното отборно първенство за отборът на мъжете, трето място и бронзов медал на MASTERS за Владислав Матеев, пето място в Държавно отборно първенство за отборът на девойките до 16г.

 - 2009 г. - Трето място и бронзов медал за Димитър Петров в Държавно първенство-индивидуално, шампион на България по двойки за Димитър Петров в Държавно първенство, 23-то място на Юри Дойчев в Световно отборно първенство на ITF.  

Над 200 деца, трениращи в клуба към момента се надяват да достигнат техните успехи и да ги надминат, побеждавайки дори и на Уимбълдън. Защо не!

- 2010 г. - ТК "Изида" - шампион на България в Държавно отборно първенство до 18 г. - юноши, III-то място - бронзови медали в в Държавно отборно първенство до 16 г. - девойки, Димитър Петров - бронзов медал от в Държавно отборно първенство за мъже в отбора на Суперспорт - Варна.

Официален сайт на Изида!

Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини