Агаси намерил пътя от "дъното" до "вдъхновяващия" живот с Граф



06-03-2012 19:12 | Николай Драгиев

Андре Агаси се включи в тенис събитие в Монреал преди няколко заедно с други легенди в играта като Пат Кеш, Иван Лендъл и Майкъл Ченг.

Естествено присъствието на Агаси отключи огромен интерес към него, а той както винаги бе откровен в отговорите си.

В момента Агаси е сочен за пример за любящ съпруг и баща, но самият той признава, че не винаги в живота си е бил толкова стабилен и уверен в себе си.

Агаси определя срещата си със своя приятел и едва ли не втори баща Гил Рейес и съпругата си Щефи Граф като повратни моменти.

Именно от Граф той е вдъхновен да извлича максималното от всичко, което прави.

"Имам лукса да наблюдавам всеки ден някого (Граф), който живее според своите ценности и прави всичко в полза на приоритетите си. Това е засрамващо и вдъхновяващо," казва Агаси.

Агаси разделя живота си на две части. Трудната първа половина, която е съпътствана само от проблеми и "вторият живот", на който се наслаждава в момента.

"В първата половина от моята кариера, се представях под възможностите си. Мразех това усещане и пропадах няколко пъти. След като преодолях това, винаги съм се стремял да бъда най-добрия по възможност във всичко, което правя. Това не премахва годините на неудовлетворение, но добавя добри спомени," казва мъдро Агаси.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини