ВИДЕО: Тенисистките от топ 8 знаят малко една за друга



11-03-2012 20:24 | Николай Драгиев

Първите 8 дами в световната ранглиста бяха предизвикани от екип на WTA да опитат да познаят любопитни факти свързани със своите колежки. Резултатът, както и може да се предположи, е доста забавен, а заснемането на това видео роди и доста комична издънка на бившата номер 1 Каролин Вожняцки.

Оказва се, че "най-незапознати" с клюките сред своите колежки е Мария Шарапова, която не успя да даде отговор на повечето въпроси.

Най-лесен се оказа първият въпрос - коя от топ 8 е сгодена за баскетболист? Това, разбира се, е Мария Шарапова. Тя и Саша Вуячич дори има спекулации, че ще се оженят до края на 2012.

Твърдението, че Марион Бартоли има коефицент на интелигентност (IQ) от 175 не изненада никой освен Мария Шарапова.

Най-добрата приятелка на Вожняцки - Агниешка Радванска пък остана изненадана от въпроса коя състезателка е с най-много победи през 2011. Това е именно датчанката, но Ага заложи на Петра Квитова.

"Мисля че познавам това момиче," заяви с усмивка Ли На на въпрос коя е тенисистката с диплома по журналистика и съпруг, който хърка. "В Китай е известна като Ли На, а на Запад като На Ли, нали така," представи се китайката.

От топ 8 никой освен самата победителка Агниешка Радванска не знае коя е състезателката, избрана за любимка на феновете на WTA за 2011. Особено изненадана от този факт остана Виктория Азаренка.

Клипът завършва не толкова смешно с признанието на Сам Стосър, че нейното любимо куче Били е починало.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини