ВИДЕО: Кириленко "обърка спорта" при куриозна ситуация



16-03-2012 14:26 | Николай Драгиев

Меко казано куриозен момент беляза двубоя между двете красиви Марии на световния тенис - Кириленко и Шарапова. Бившата номер 1 получи точка във втория сет, тъй като Кириленко си позволи да "почука" волно или неволно със своята ракета по корта по време на разиграване.

Това бе счетено от съдийката на стола като действие, което пречи на Шарапова и точката й бе присъдена за резултат 30:30 при 5:4 в нейна полза. Въпреки че опита да оспорва това решение, Кириленко се събра и спечели този гейм.

Малко по-късно, на пресконференцията след мача, Шарапова се пошегува с Кириленко като обясни, че тя най-вероятно е объркала спорта, тъй като подобно нещо се прави в хокея.

Както е известно гадже на Кириленко е известният руски хокеист Александър Овечкин.

"Ако не си глух, няма как да не чуеш подобно нещо. Целият стадион бе притихнал. Така че подобно нещо не се случва често. Може би сред 12-годишните, но не много често. Това е наистина рядкост... Случва се да го направиш веднъж, но три или четири пъти. Това е съвсем друго нещо. Не е като в хокея или подобно нещо. Мисля че тя обърка спорта," коментира Шарапова.

В края на срещата поздравът между двете състезателки не бе от най-радушните.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини