Сесил през сълзи: В разцвета на силите си съм, дано пак играя за БългарияСесил през сълзи: В разцвета на силите си съм, дано пак играя за България
Свързани играчи
03-03-2010 14:45 | Николай Драгиев

Сесил Каратанчева за пореден път потвърди, че има желание един ден отново да играе за България.  На пресконференция в Пресклуб България тя обясни, че очаква да се представи силно до края на сезона.

"За сега всичко е наред, добре се чувствам, играя добре, ще видим какво ще стане нататък. Ще се концентрирам върху участието си на турнирите от големия шлем. Те са най-важните в календара, каквито и други турнири да има това е най-голямото, за което се готвиш", каза Каратанчева, цитирана от БГНЕС.

 

"Договорът ми с Казахстан е актуален. Това е засега. За три години, през май започва да тече втората година. Аз съм българка, винаги ще се връщам тук, бих искала един ден отново да играя за България", допълни тенисистката.

 

Тя уточни, че ако това се случи няма да има никакъв проблем отново да представлява страната ни, като единственото неудобство е това, че трябва да пропусне две издания на Фед Къп.

 

"Има застой в играта ми. Някак си, не бързам да се развивам както, когато бях по-малка. Играя ден за ден, турнир за турнир. Но както казва баща ми аз съм в чудесна възраст за тенис, в разцвета на силите си", допълни 20-годишната Сесил.

 

Тя добави, че се готви със своя баща в България, Казахстан, САЩ, Австралия и във всяка дестинация, където има турнир. Малко, след като говори за подготовката си Каратанчева се разплака и напусна залата за пресконференции.
Коментари
Турнир: Sofia Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: София, България
Настилка: Твърда
Награден фонд: €597,900

Official Website | Livescore
Турнир: Tel Aviv Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане:
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,019,855

Official Website | Livescore
Турнир: Korea Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Сеул, Корея
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,237,570

Official Website | Livescore
Други новини