Томич за инцидента с баща му: Дребна работа



03-04-2012 11:29 | Николай Драгиев

Новата звезда на австралийския тенис - Бърнард Томич обяви, че баща му ще остане негов треньор, независимо от скандалния случай наскоро, в който той се опита да го изгони от корта по време на мач.

По време на турнира в Маями Томич отиде при съдията на стола и го помоли да изведат баща му от корта, защото "го дразни".

Световният номер 36 признава, че е бил изумен, че случилото се е получило такъв широк отзвук.

"Не знам как се правят новини. Но в случая това е пълна глупост, от която се направиха новини. Подобни неща се случват в живота," обяснява Томич, който уточнява, че вече не би предприел същото действие спрямо баща си Джон.

"Баща ми е точният човек за мой треньор. Това бе дребен проблем. Отношенията баща-син винаги са трудни, но няма съмнение, че той остава с мен. Аз съм постигнал всичко благодарение на него," отчита Томич.

На Томич предстои участие за Купа "Дейвис" и то в ролята на първа ракета на Австралия в отсъствието на Лейтън Хюит, който е контузен.

"Ръсти (Хюит) все още е нашият лидер. Обичаме го и го подкрепяме. Срамно е, че няма да е сред нас. Дано успеем да спечелим и в следващия мач да се включи," допълни Томич.

Още по темата:
ВИДЕО: Томич гони баща си по време на мач

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини