Букмейкърите: Надал е с по-големи шансове от Джокович на "Ролан Гарос"



12-04-2012 12:16 | Николай Драгиев

Рафаел Надал е считан за фаворит за спечелването на Откритото първенство на Франция от световните букмейкъри. Световният номер 2 получава коефицент за успех около 2,00, за да запише седма титла на кортовете на комплекса "Ролан Гарос".

След Надал в подреждането на букмейкърите се намира световният номер 1 Новак Джокович с коефиценти около 2,4-2,5. До момента сърбинът не е играл дори финал в Париж, но през 2012-а залогът за него е огромен и се очаква той да даде всичко от себе си в турнирите на клей.

Далеч зад двамата основни конкуренти е позициониран Роджър Федерер в ролята на фаворит №3. Коефицентите за него варират между 11-13, за да може да той да грабне втори трофей на мускетарите.

Шансовете на Анди Мъри и Хуан Мартин дел Потро са изравнение според заложните къщи и варират при коефиценти от 13 до 15.

Според букмейкърите е почти невъзможно някой друг състезател да триумфира в Париж. В подреждането по шансове следват Давид Ферер, Робин Сьодерлинг, Томаш Бердих, Жо-Вилфред Цонга, Джон Иснър и други.

Откритото първенство на Франция тази година започва на 27-и май и ще продължи до 10-и юни.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини