ВИДЕО: Академията "Муратоглу" - достъпна за всеки



18-04-2012 21:16 | Николай Драгиев

От тенис академията на Патрик Муратоглу пуснаха клип, чрез който опитват да смалят контакта с тенис феновете. От академията опитват да покажат, че тя е напълно достъпна за всеки - от юношите до състезателите, които малко или повече играят тенис.

В Академията има специалисти, които ще обърнат внимание на всеки един от тях.

"Философията на академията е следната. Тук искаме да научим всеки на нещо ново, независимо дали той вече има основата. Да, ти имаш своите знания и треньор, но идваш в Академията, за да продължиш да прогресираш," разсъждава на глас най-младата номер 1 в историята Мартина Хингис, която помага на главния треньор Патрик Муратоглу в ролята на консултант.

"Независимо какво е нивото Ви или възможностите Ви, всеки от Вас е добре дошъл в Академията, където може да провери своето ниво и умения. Тук има специалисти за всеки калибър," категоричен е самият Патрик Муратоглу.

"Тук ще обърнем внимание на всеки от 5-годишна възраст до хората на вече напреднала възраст от целия свят. На всеки," зарича се Патрик Муратоглу, който е личен наставник на най-големия български талант Григор Димитров.

Самият Патрик Муратоглу обещава всеки приет в Академията да получи редица стъпки, чрез които да определи акуратно моментното си състояние и какво трябва да прави оттук нататък.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини