Патрик Муратоглу тренира заедно с националния отбор



30-04-2012 08:56 | Николай Драгиев

Патрик Муратоглу, който е основател на едноименната тенис академия в Париж, а в момента е личен треньор на Григор Димитров, е в София.

Специалистът се включи в заниманието на националния отбор за Купа „Дейвис” на кортовете на Българския национален тенис център „Карлсберг”.

Българите тренираха с настроение. Бяха сформирани и импровизирани двойки като от едната страна на мрежата бяха Григор Димитров и Петър Трендафилов, а от другата - рекордьорът по мачове за България Тодор Енев и Динко Халачев.

Капитанът на отбора Огнян Илиев е дал разрешение на Димитър Кузманов да се яви на лагера в понеделник сутринта. 18-годишният пловдивчанин се завърна от турнир в Анталия, където достигна четвъртфинал.

Националите са поканени на официалното откриване на БНТЦ „Карлсберг”, което е в понеделник, от 13 часа, на комплекса в Борисовата градина. На него ще присъства премиерът Бойко Борисов, президентът на Международната тенис федерация (ITF) Франческо Ричи Бити, президентът на Тенис Европа Жак Дюпре и много други.

Жребият за двубоите от трета група на зона „Европа” на Купа „Дейвис” ще се тегли на 1 май в центъра. От 12 часа ще бъде пресконференцията на националния отбор на България.

След това Григор Димитров ще даде и самостоятелна пресконференция за медиите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини