Шарапова си търси рокля за сватбата със Саша Вуячич



15-05-2012 15:31 | Николай Драгиев

Мария Шарапова обяви, че през 2012-а година играе с много по-голяма увереност спрямо предходната година и това допринася за добрите й резултати. Тя смята да продължи в този дух и особено в турнирите от Големия шлем.

"Сега се чувствам много по-комфортно. По това време преди една година започвах отново да добивам самочувствие. Имах нужда от известен период да свикна с новата си ракета и новия ми треньор. Сега вече играя доста по-уверено," разкри Маша, която на турнира в Рим ще стартира във втори кръг срещу Кристина МакХейл.

"За какво мечтая? Да спечеля кариерен Голям шлем е истинска мечта.. би било страхотно. Турнирите от Големия шлем винаги са най-предизвикателни. Винаги се стремя да дам най-доброто от себе си на тях. Дори да спечелиш само един такъв турнир е изключително постижение," смята още Шарапова.

Шарапова не крие, че е впечатлена от формата на завърналата се на корта Серина Уилямс. Именно американката надигра Маша в Мадрид и то по доста убедителен начин.

"Тя направи 13 аса срещу мен. Всъщност тя често го прави в нашите мачове и аз съм поласкана от този факт," иронично подхвърли Шарапова. "Тя има и невероятен ретур. Няма какво да крия, винаги ми е било трудно срещу нея."

Попитана кого от своите колеги ще покани на своята сватба, която най-вероятно ще бъде през 2012-а, Шарапова дипломатично сменя темата: "Ако все пак се случи през тази година, е добре първо да си намеря рокля, защото все още нямам."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини