Колшрайбер прогнозира финала в Шампионската лига



19-05-2012 14:06 | Станко Димов

24-ият в световната ранглиста на АТР Филип Колшрайбер изказа подкрепата си към любимия футболен тим – Байерн Мюнхен, който тази вечер се изправя срещу Челси във финала на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на клубния стадион на баварците – „Алианц Арена”, което дава огромно предимство на германския тим.

Колшрайбер, който от дете симпатизира на Байерн призна, че вижда успех за неговия тим тази вечер, но също така сподели, че се надява Робен и компания да не подценят Челси.

„Шампионската лига е много специален турнир. Билетите се разпродават светкавично, а тази вечер няма да има толкова много фенове на Байерн, колкото обикновено се събират  на „Алианц Арена”. Въпреки това вярвам, че Байерн ще спечели, като резултат прогнозирам 2:1”, сподели Колшрайбер.

„Отборите от Острова са много силни. Челси се подсилиха през последните години, след като Роман Абрамович инвестира милиони в тима и привлече няколко фантастични играчи. Мисля, че Байерн не трябва в никакъв случай да подценява двубоя”, каза още Колшрайбер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини