Виктор Троицки срещнал любовта тъкмо на "Ролан Гарос"



30-05-2012 17:02 | Николай Драгиев

Виктор Троицки даде интересно интервю пред официалния сайт на "Ролан Гарос", в което разкри любопитни неща около личния си живот. Оказва се, че сърбинът е намерил жената на своя живот именно по време на Откритото първенство на Франция.

"Преди четири години, тук на "Ролан Гарос", срещнах едно момиче от Сърбия. Говорихме си малко, но не успях да й взема номера. Така че се наложи да помоля общи познати да я поканят на следващия ми мач. Тя дойде, след което я помолих да излезе с мен на вечеря. Все още сме заедно," разкрива Троицки.

Иначе Троицки признава, че е имал увлечения в юношеските си години, от които не се гордее.

"Кого съм мечтал да целуна в младежките си години? Имаше много тв и филмови звезди, но ще ви кажа истината: Бритни Спиърс! Признавам си, не е честно, но тогава тя беше доста популярна," казва той.

Троицки признава, че преди време е получил прякора "Вики", който никак не харесва и предпочита да му казват "Вик" или "Виша".

Иначе Троицки признава, че най-запомнящия се момент за него е бил при срещата му с идола Андре Агаси.

"Той ми бе идол като дете. Когато започнах да играя професионално, той все още се състезаваше. Един път нараних глезена си и Андре дойде при мен. Попита ме как съм и ми даде някои съвети. Бях в шок. Не знаех как да реагирам. Беше смущаващо, защото просто не знаех какво да кажа," разкрива Троицки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини